dijous, 28 de desembre del 2017

Cases rurals properes a la neu


Catalunya té una llarga tradició en els esports de muntanya i l'esquí ja forma part de la història de les principals valls del Pirineus català. Vall de Núria, Vallter 2000, La Molina, Masella, Aransa, Lles de Cerdanya, Font-Romeu, Port del Compte... Són algunes de les principals estacions d'esquí en la qual pots gaudir de la naturalesa, la muntanya i la neu.

Si us agrada esquiar o senzillament gaudir de la neu, Ruralverd us ofereix un llistat de cases rurals properes a les principals pistes d'esquí de Catalunya..





Cataluña tiene una larga tradición en los deportes de montaña y el esquí ya forma parte de la historia de los principales valles del Pirineo catalán. Vall de Núria, Vallter 2000, La Molina, Masella, Aransa, Lles de Cerdaña, Font-Romeu, Port del Comte... Son algunas de las principales estaciones de esquí en la que puedes disfrutar de la naturaleza, la montaña y la nieve.

Si os gusta esquiar o sencillamente disfrutar de la nieve, Ruralverd os ofrece un listado de casas rurales cercanas a las principales pistas de esquí de Cataluña..




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada